Ελλάδα

Κουκάκι: Παγίδα θανάτου ανακάλυψε η Αστυνομία στη σκάλα (pics + vid)

Νεκρούς ήθελαν οι καταληψίες με την κατασκευή που είχαν στήσει.

Κατασκευή με καρφιά, η οποία λειτουργεί σαν καταπέλτης, είχαν στήσει στη μεταλλική σκάλα οι καταληψίες του οικήματος της Οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι καταληψίες ήθελαν νεκρούς.

Κατά την επέμβαση τους, οι αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποίησαν έναν πατέρα με τα παιδιά του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν ασκήθηκε βία.

Ανάμεσα στα ευρημάτων από το σύνολο των καταλήψεων, ήταν κι ένα σημείωμα οδηγιών στα αγγλικά, που πρέπει να ακολουθηθούν από τους καταληψίες σε περίπτωση επέμβασης της Αστυνομίας.

Ιδού οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση υπό κατάληψη κτηρίων στο Κουκάκι.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,

Όπως γνωρίζετε σήμερα το πρωί πραγματοποιήσαμε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση τριών κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στην περιοχή του Κουκακίου και συγκεκριμένα στις οδούς Ματρόζου 45, Αρβάλη 3 και Παναιτωλίου 21. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν στην οδό Ματρόζου, υπήρχαν ήδη δημοσιογράφοι.


Δείτε επίσης