Ελλάδα

Εξιτήριο εντός Αυγούστου θα πάρει η 34χρονη Ιωάννα

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στο σπίτι μετά από μια μαρτυρική και βασανιστική περίοδο που ξεκίνησε το πρωινό της 20ης Μαΐου...

1

Έχουν περάσει 72 ημέρες από τη στιγμή που η 34χρονη Ιωάννα Π. δέχτηκε την φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, ένα μαρτυρικό διάστημα με πόνους και συνεχόμενα χειρουργεία αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο, μέσα στον Αύγουστο.

Η πρώτη φάση των χειρουργικών επεμβάσεων στην προσπάθεια που γίνεται για την αποκατάσταση των σοβαρών βλαβών που υπέστη από την επίθεση, ολοκληρώθηκε μέσα στην εβδομάδα και τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει στο νοσοκομείο, ώστε να επουλωθούν πλήρως οι πληγές της, μέχρι να επιστρέψει οριστικά στην οικεία της στο Μοσχάτο.

Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί μετά τα μέσα του Αυγούστου, κάτι που, αν μη τι άλλο, χαροποίησε την Ιωάννα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι οι πόνοι που νιώθει δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως κι ότι η μάχη για να μην χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι δεν έχει κερδηθεί ακόμη.

Παράλληλα, ψυχολογικά την επιβαρύνει ιδιαίτερα και η αγωνία που έχει για να δει στον καθρέφτη το πρόσωπό της, γεγονός για το οποίο την έχουν προετοιμάσει οι ειδικοί που βρίσκονταν στο πλευρό της το προηγούμενο διάστημα, αλλά αποτελεί ενδεχομένως και το δυσκολότερο κομμάτι ως προς την αποδοχή από την ίδια της εικόνας που θα έχει από εδώ και πέρα.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα ακολουθήσει και ένας δεύτερος κύκλος χειρουργικών επεμβάσεων ώστε να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν γίνεται η ζημιά στο μάτι και στο χέρι της.

Ένα μαρτύριο που μοιάζει να μην έχει τέλος


Δείτε επίσης