Ελλάδα

Υπόθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πήρε εξιτήριο μετά από σχεδόν τρεις μήνες

Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο μια φορά την εβδομάδα για τις απαραίτητες και επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες

1

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, ένα ευχάριστο νέο για την άτυχη Ιωάννα ήταν σήμερα το γεγονός πως πήρε εξιτήριο επιτέλους από το Θριάσιο νοσοκομείο.

Η Ιωάννα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 35χρονη, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα.

Έπειτα από 8 χειρουργεία και απίστευτη ταλαιπωρία, επέστρεψε σήμερα στο σπίτι της και στους δικούς της ανθρώπους.

Το εξιτήριο έπειτα από μια τόσο μεγάλη περιπέτεια προφανώς και αποτελεί ανακούφιση και μια νέα σελίδα στη ζωή της, καθώς το προηγούμενο διάστημα το μαρτύριο της Ιωάννας δεν είχε τελειωμό.

Η 34χρονη, η οποία υπήρξε θύμα μιας φρικιαστικής και απάνθρωπης επίθεσης και άθελά της έγινε πρώτη είδηση, ανέβηκε (και θα συνεχίσει να ανεβαίνει) τον δικό της Γολγοθά επί δυόμισι μήνες.

Οι αφόρητοι πόνοι στο πρόσωπο και στο κορμί από τα εγκαύματα, το σοβαρό πρόβλημα στην όραση, η αγωνία για την αποκατάσταση των τραυμάτων και την εικόνα της, αλλά και η διαρκής εσωτερική μάχη που δίνει ως προς την ψυχολογία της για να σταθεί όρθια και να παραμείνει δυνατή, αποτελούν τη δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα μιας νεαρής κοπέλας που το πρωί της 20ής Μαΐου ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε βρέθηκε να βιώνει έναν εφιάλτη.

Επίσης, θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο μια φορά την εβδομάδα για τις απαραίτητες και επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες.

Δείτε επίσης