Ελλάδα

Ψαράδες εντόπισαν πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη Στυλίδα

Προανάκριση για το φρικτό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας

ÔÅËÅÕÔÁÉÅÓ ÇÌÅÑÅÓ ÔÏÕ ÊÁËÏÊÁÉÑÉÏÕ ÓÔÇÍ ÊÏÕÔÓÏÕÐÉÁ ËÁÑÉÓÁÓ(EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν ψαράδες στη Στυλίδα το πρωί της Τρίτης, καθώς εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας να επιπλέει.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό, προκειμένου να ανασύρει το πτώμα της γυναίκας, ενώ σύμφωνα με το LamiaReport πρόκειται για αλλοδαπή, ίσως Αλβανίδα ηλικίας 50 ετών περίπου που δεν ήταν γνωστή στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα καθόταν μόνη της, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε καφετέρια της παραλίας και έπινε.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά...», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα.

Τα πράγματά της τα είχε αφήσει εκεί που καθόταν, στις καρέκλες της καφετέριας, όπως και το κινητό της, το οποίο ήταν κλειστό, ενώ η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Το ένα σενάριο είναι να έκανε βόλτα στην προβλήτα από το λιμανάκι και ζαλισμένη, όπως ήταν, να έπεσε στη θάλασσα και το δεύτερο σενάριο είναι να έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Δείτε επίσης