Ελλάδα

Αίσιο τέλος για την κάτοικο της Κινάρου! Εντοπίστηκε από τον διασώστη του Super Puma

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν διατρέχει πλέον κανέναν κίνδυνο

κίναρος

Από τον διασώστη του Super Puma εντοπίστηκε η κυρία Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος της Κινάρου που εδώ και τρεις ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η 74χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ βρισκόταν στο σπίτι της, το μικρό λευκό κτίριο με την ελληνική σημαία ζωγραφισμένη στην οροφή, στην Κίναρο. Όταν οι διασώστες της πρότειναν να την μεταφέρουν στη Ρόδο μέχρι να περάσει η κακοκαιρία και να αποκατασταθούν οι βλάβες, τόσο της ηλεκτροδότησης, όσο και των τηλεπικοινωνιών στο νησί, εκείνη αρνήθηκε. Όπως είπε, έχει κάποιες προμήθειες να περάσει τις ημέρες της ώσπου να διορθωθούν οι βλάβες, που προκλήθηκαν στο ηλεκτρικό και τις τηλεπικοινωνίες από την κακοκαιρία.

Λίγο νωρίτερα, η κόρη της 74χρονης από την Κίναρο, ανάρτησε ένα σύντομο μήνυμα με το οποίο ευχαριστούσε όλους όσους έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την μητέρα της. «Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκατε την αγωνία μου για την μητέρα μου τέλος καλά όλα καλά» έγραψε χαρακτηριστικά.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=761855627659999&id=100015067060988

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ελικόπτερο απογειώθηκε για να εντοπίσει την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς της από τη Δευτέρα το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της, ενώ ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού είχε πετάξει πάνω από το νησί χωρίς αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, είχε επισκεφθεί την Κίναρο στις 28 Δεκεμβρίου για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού.

Δείτε επίσης