Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακόπηκε για αύριο στις 10:00

Θα συνεχιστούν οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης των καταδικασθέντων

ÄÉÊÇ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ -9Ç ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÁÐÏ ÔÇÍ ÁÐÏÖÁÓÇ // ÐÑÏÔÁÓÇ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÙÓ ÅÐÉ ÔÙÍ ÁÍÁÓÔÏËÙÍ ÔÙÍ ÐÏÉÍÙÍ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Αύριο στις 10.00 το πρωί θα συνεχιστούν οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει για το ποιοι θα εκτίσουν την ποινή τους και ποιοι θα παραμείνουν ελεύθεροι, μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων της υπεράσπισης.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο ανέβηκαν οι τόνοι, όταν ο συνήγορος του καταδικασθέντα σε δεκαετή κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της Πολιτικής Αγωγής, λέγοντας: «Έχουν δικαίωμα αυτοί να μιλούν για την ποινή και την αναστολή; Αυτά είναι πειθαρχικά αδικήματα στο ΔΣΑ, αλλά δεν αφορούν το δικαστήριό σας. Σας προσβάλει όμως αυτό εσάς και την εισαγγελική Αρχή. Στην κρίση σας».

Οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής του απάντησαν: «Να μας φέρετε και του Λαγού τη δήλωση», αναφερόμενοι σε δήλωσή του ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο, προκαλώντας αναστάτωση μέσα στην αίθουσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης