Ελλάδα

Φόβοι στις Σέρρες για ένταξη στις περιοχές επιπέδου 4 - Τι δηλώνει ο δήμαρχος

Πάνω από 200 ενεργά κρούσματα στην πόλη - Ο δήμαρχος απέδωσε το πρόβλημα στον γενικότερο εφησυχασμό που υπήρξε αλλά και στο γεγονός ότι στις Σέρρες - επειδή δεν υπήρχαν περιοριστικά μέτρα- συνέρρεαν για να δισκεδάσουν κάτοικοι άλλων περιοχών

ÊÉÍÇÔÇ ÌÏÍÁÄÁ ÅÏÄÕ ÓÔÏ ÃÁËÁÔÓÉ (EUROKINISSI/ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ)

Την ανησυχία του ότι οι Σέρρες θα ακολουθήσουν την πορεία της Καστοριάς και της Κοζάνης και θα μπουν στο επίπεδο συναγερμού 4, αυξημένου κινδύνου, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσαφής. Όπως επισήμανε την τελευταία εβδομάδα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων και στην περιοχή καταγράφονται τουλάχιστον 200 ενεργά κρούσματα, ενώ πριν από δυο εβδομάδες δεν υπήρχε σχεδόν κανένα.

Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κάτοικους της περιοχής να «συμμαχήσουν για να κερδίσουν το στοίχημα της ζωής».

Ο κ. Χρυσάφης απέδωσε το πρόβλημα στον γενικότερο εφησυχασμό που υπήρξε αλλά και στο γεγονός ότι στις Σέρρες - επειδή δεν υπήρχαν περιοριστικά μέτρα- συνέρρεαν για να δισκεδάσουν κάτοικοι άλλων περιοχών, όπως πχ. από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που γίνονταν για τα μέτρα και τον κορωνοϊό, λέγοντας ότι αυτοί που πρωτοστατούσαν στις διαδηλώσεις ήταν και οι πρώτοι που έσπευσαν να κάνουν rapid test όταν πήγαν στην πόλη κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Δείτε επίσης