Ελλάδα

Ζάκυνθος: Διακοπή ρεύματος για πέντε ώρες λόγω κακοκαιρίας (pics)

Οι κάτοικοι υπέφεραν, αφού δεν είχαν θέρμανση

tdh

Λόγω κακοκαιρίας, η Ζάκυνθος «βυθίστηκε» στο σκοτάδι για περίπου πέντε ώρες. Το ρεύμα έπεσε στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού, με τους κατοίκους να ακούν εκρήξεις σε υποσταθμό που βρίσκεται κοντά σε σχολείο. Από τις 8 η ώρα όταν και προέκυψε το πρόβλημα, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είχαν ξεκινήσει επιχείρηση επιδιόρθωσης του προβλήματος, ψάχνοντας αρχικά κολόνα προς κολόνα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το imerazante.gr, ώστε να εντοπίσουν τη βλάβη.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε μία κολόνα επί της οδού Καντούνη στην Αγία Τριάδα, η οποία έβγαζε σπίθες και οι άνθρωποι των συνεργείων εργάζονταν για μερικές ώρες, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

Στην τοπική ιστοσελίδα οι κάτοικοι έπαιρναν να διαμαρτυρηθούν, αφού το πρόβλημα δεν είχε διορθωθεί τη νύχτα και το κρύο τρυπούσε.. κόκαλα. Το πρόβλημα με τη συσκότιση άρχισε στις 8 τη νύχτα και επηρέασε τις περιοχές Αγιος Παύλος, Αγίου Λαζάρου, Αγία Τριάδα, Κρυονέρι, οδός Φιλικών και το κέντρο από την Περιφέρεια έως την Πλατεία Αγίου Μάρκου, μεταξύ άλλων. Η ηλεκτροδότηση τελικά αποκαταστάθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα.


Δείτε επίσης