Ελλάδα

Γυναίκα άφησε λουλούδι στο Πολυτεχνείο και «έφαγε» πρόστιμο 300 ευρώ

Πρόκειται για υπάλληλο του ΟΑΕΔ που εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο

47ç ÅÐÅÔÅÉÏÓ ÔÇÓ ÅÎÅÃÅÑÓÇÓ ÔÏÕ ÐÏËÕÔÅ×ÍÅÉÏÕ (EUROKINISSI/ÁÍÄÑÅÁÓ ÐÁÐÁÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ)

Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκε σε γυναίκα η οποία παρευρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του για παραβίαση των μέτρων εναντίον του κορωνοϊού.

Πρόκειται για υπάλληλο του ΟΑΕΔ, η οποία εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου.

Μάλιστα, είχε στείλει sms για μετακίνηση «6», δηλαδή για σωματική άθληση ή βόλτα με κατοικίδιο ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ, εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου.

Την ίδια ώρα δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, όπου περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, οι γνωστοί «Αίαντες», ελικόπτερα και drones, δίνουν συνεχώς εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Δείτε επίσης