Ελλάδα

Black Friday 2020 στo mediamarkt.gr

Ο Νοέμβριος έφτασε στο τέλος του και μαζί με το γενικό lock down έφερε και τη Black Friday 2020

MM_Black-Friday_key-visual
 • Η MediaMarkt είναι ο ειδικός των χαμηλών τιμών και στο BF που είναι η γιορτή των χαμηλών τιμών μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες τιμές
 • Πρόταση αγοράς από τις προϊοντικές κατηγορίες MDAs (οικιακές συσκευές), SDAs (μικροσυσκευές) & TVs.
 • Τεράστια ποικιλία σε επάρκεια
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση
 • Με παράδοση σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια

 • Ο Νοέμβριος έφτασε στο τέλος του και μαζί με το γενικό lock down έφερε και τη Black Friday 2020!

  Λοιπόν έχεις μέχρι τις 27 Νοέμβρη, για να εντοπίσεις το τι χρειάζεται ανανέωση και αλλαγή στο σπίτι σου. Τώρα που είσαι μέσα, έχεις όλο το χρόνο για να τα δεις όλα καλύτερα! Εκεί που κάθεσαι στον καναπέ, δε γίνεται να μην παρατηρήσεις την τηλεόρασή σου, που είναι από… τότε που σηκώσαμε το Euro, ή το γεγονός πως δεν έχεις μια καφετιέρα της προκοπής και πίνεις νες καραβίσιο κάθε πρωί. Κάτσε, λοιπόν, και κάνε μια καλή λίστα με όλες τις συσκευές που θέλουν ανανέωση, γιατί οι Black Friday τιμές δεν θα επαναληφθούν! Τουλάχιστον όχι μέχρι την επόμενη μαύρη Παρασκευή.

  Έξυπνες συσκευές


  Λοιπόν, πρόσεξε: η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Το κολοκωτρονέικο πλυντήριο ή το ψυγείο του 1821 μπορεί μεν να είναι “αθάνατα”, είναι δε και “αδηφάγα”. Η τεχνολογία στα ηλεκτρικά μοτέρ, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και πλέον δεν χρειάζονται πολλά κιλοβάτ για να δουλέψει ένα πλυντήριο, ούτε το ψυγείο να θέλει τη δική του… ανεμογεννήτρια. Ομοίως και στα κλιματιστικά – απλά αυτά έχουν “ακουστεί” περισσότερο λόγω “inverter”. Η ίδια τεχνολογία, όμως, επιτρέπει σε όλες τις ανάλογες συσκευές να καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα.

  Δες τα νέα πλυντήρια με ηλεκτρονικό προγραμματισμό και μοτέρ “direct drive”, για παράδειγμα, τα οποία μπορείς να τα βάλεις να πλύνουν μετά τα μεσάνυχτα, με το νυχτερινό ρεύμα, και να μην ξυπνήσουν ούτε τη… γάτα. Ναι, ξέχνα τα πλυντήρια που σήκωναν την πολυκατοικία στο πόδι και που ήθελαν… αλυσίδες για να τα κρατάνε στο στύψιμο. Και βέβαια, ξέχνα τον γνωστό περιστροφικό “διακόπτη” που ήθελε πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε εκτός της μάνας σου. Τώρα απλά πατάς δυο κουμπάκια και τελείωσες!

  Το μεγαλύτερο όφελος, όμως, εκτός από την ευκολία χρήσης – και τη συνδεσιμότητα, αναφέραμε τη συνδεσιμότητα; – είναι η θεαματική μείωση στην κατανάλωση. Οι συσκευές που λειτουργούν συνεχώς (ψυγείο, καταψύκτης) ή συστηματικώς (πλυντήριο, κουζίνα) έχουν συσσωρευτική κατανάλωση, της οποίας η μείωση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον λογαριασμό του ρεύματος.

  Καφέέέέ…


  Ναι, και ο καφές έχει αλλάξει. Σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει, πλέον μπορείς να έχεις καφέ της προκοπής και στο σπίτι σου – όχι δεν εννοούμε delivery! Εννοούμε πως υπάρχουν οι καφετιέρες με κάψουλες – δες Nespresso και Dolce Gusto – για να μπορείς να απολαμβάνεις εσπρέσσο όπως τον φτιάχνουν στη Νάπολη ή au lait στο Παρίσι. Ό,τι αγαπάς!

  Κεφάλαιο τηλεόραση


  Κάποτε έμοιαζαν περισσότερο με μπαούλα. Τώρα που μοιάζουν με κάδρα, πλέον οι διαστάσεις έχουν φτάσει σε μεγέθη τα οποία ήταν άπιαστα για τις τηλεοράσεις – γλόμπους του όχι-και-τόσο-μακρινού παρελθόντος μας. Αν έχεις ξεμείνει με καμιά τέτοια ή κάποια από τις LCD πρώτης γενιάς, αυτές με τα περίεργα χρώματα και το μεγάλο πάχος, τότε κοίτα καλύτερα. Εκτός του ότι οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν απείρως καλύτερη ποιότητα εικόνας (HDR), έχουν και πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια (και ανάλυση 4k) για να μη βγάζεις τα μάτια σου, έχουν και όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς ενσωματωμένες. Θες να χαζέψεις στο internet; Θες να δεις YouTube στην τηλεόραση; Θες να δεις Netflix; Θες να “στείλεις” το βίντεο που βλέπεις στο κινητό σου, να παίξει στην τηλεόραση; Αυτά και πολλά άλλα, είναι πλέον εφικτά με τις τηλεοράσεις του σήμερα.

  Και τελικά… η ανανέωση είναι κάτι που θα αλλάξει τον “αέρα” στο σπίτι σου και θα σε κάνει να χαίρεσαι που θα περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα παρά έξω! Γιατί αν δε χαρείς τα καινούρια σου αποκτήματα τώρα, πότε θα τα χαρείς; Σε τιμές Black Friday, προφανώς, γιατί οι Black Friday προσφορές δεν επαναλαμβάνονται. Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt και γράψου στο newsletter, για να είσαι από τους πρώτους που θα βλέπουν τις προσφορές!

Δείτε επίσης