Ελλάδα

Το lockdown δεν επιτρέπει το σκι τα Χριστούγεννα (vid)

Για τα διαφορετικά Χριστούγεννα που ζούμε στη χώρα φέτος λόγω lockdown, μίλησε ο ο προπονητής αλπικού σκι, Στέργιος Πάππος

Skier skiing downhill in high mountains

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο προπονητής αλπικού σκι, Στέργιος Πάππος με φόντο το χιονισμένο τοπίο του Παρνασσού.

Για τα διαφορετικά Χριστούγεννα που ζούμε στη χώρα φέτος λόγω lockdown, μίλησε ο ο προπονητής αλπικού σκι, Στέργιος Πάππος στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, καθώς φέτος οι παραδοσιακοί χειμερινοί προορισμοί όπως ο Παρνασσός και δραστηριότητες όπως το σκι, είναι απαγορευτικοί για χιλιάδες πολίτες.

«Είναι μία χρονιά δύσκολη για όλους. Η περίοδος των Χριστουγέννων για εμάς είναι μια εποχή που όλοι περιμένουν, είναι ένας «χειμερινός Δεκαπενταύγουστος. Φέτος από άποψη καιροί ο χειμώνας ήρθε νωρίς, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να αρθεί το lockdown, το οποίο φυσιολογικά υπάρχει. Οι οικονομικές ζημιές θα είναι σίγουρα πολλές και η χρονιά δύσκολη, όμως θα πρέπει να βρύμε τρόπους να επιβιώσουμε μέσα από αυτό», δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του MEGA ο κ. Πάππος.

Δείτε επίσης