Ελλάδα

Τη μάχη κατά του κορωνοϊού έχασε 37χρονη βοηθός ακτινολόγου στη Νάουσα

Προσπαθούσε να πείσει για τη χρήση μάσκας μέσω Facebook

Τη μάχη κατά του κορωνοϊού έχασε 37χρονη βοηθός ακτινολόγου στη Νάουσα

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Νάουσας καθώς μια 37χρονη βοηθός ακτινολόγου έχασε τη μάχη μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με τη foninaousis.gr, εργαζόταν στη Μονάδα Υγείας της Νάουσας και είχε στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Facebook, υποστηρίζοντας τη χρήση μάσκας.

Είχε γράψει: Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα. Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω να τελειώνω με τον ιό. Και ξέρω ότι θα νικήσουμε.
Αλλά και γιατί σέβομαι τα βρέφη και τις εγκύους, που αγωνιούν να μην κολλήσουν κάτι.

Σέβομαι και τον 75χρονο ,που αψηφά τον κίνδυνο και το παίζει παλικάρι. Σέβομαι ακόμα και σένα τον νέο ,που είσαι άτρωτος και ας φοβάσαι βαθιά μέσα σου.

Αν πιστεύεις σε συνωμοσίες και σε Ροκφέλερ, μην ξαναπάρεις iphone και μην ξανακάνεις check in. Αν πιστεύεις πως τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα, όπως και 'γω, δες στην τηλεόραση Πενήντα - Πενήντα ή μπάσκετ ή κλείστην !!

Αν κατηγορείς τη Κυβέρνηση, δικαίωμα σου και καλά κάνεις, μην τους ξαναψηφίσεις. Κάνε το για τον εαυτό σου, όσο χρειαστεί μπαίνε με μάσκα όπου πρέπει. Και όταν φύγει ο ιός, βγες από τη μάζα, ξεχώρισε, επαναστάτησε, γίνε λιώμα, κάνε πάρτυ.

Αλλά όχι τώρα.

Σεβάσου εμάς που προσπαθούμε και για σένα!!!

Δείτε επίσης