Ελλάδα

Το «ΙΑΣΩ» προάγει την υγεία και την κοινωνική ευαισθησία, στις δύσκολες ώρες που διανύουμε

ο Όμιλος Ιασώ έλαβε τo χρυσό βραβείο (Gold) για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας», καλύπτοντας έμπρακτα τις ανάγκες υγείας των συνανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια

1

Στη διάκριση που απέσπασε το Ιασώ, «Κορυφαίο Νοσοκομείο», που μαζί με το Ιασώ Παίδων απέσπασαν ακόμα 7 βραβεία για την καινοτομία και την πρωτοπορία της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, εστίασε η Chief Commercial Officer του Ομίλου Χριστίνα Ταμπουρέα.

«Για μια ακόμη χρονιά, ο Όμιλος Ιασώ ξεχώρισε και στη συνείδηση του κόσμου. Μας τιμάει και ταυτόχρονα μας συγκινεί γιατί είναι η ομαδική προσπάθεια του διοικητικού, νοσηλευτικού και ιατρικού ανθρώπινου δυναμικού και η σκληρή δουλειά η οποία επιβραβεύεται μέσα και από αυτή τη διαδικασία», δήλωσε η κ. Ταμπουρέα.

Παρόντες, οι καθηγητές Βασίλειος Θανόπουλος, επεμβατικός καρδιολόγος, Επιστημονικός Σύμβουλος Καρδιολογικού Τμήματος και Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Ιασώ Παίδων, Αυξέντιος Καλαγκός, διευθυντής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής-Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών.

Επίσης, ο Δρ. Γεώργιος Τσαούσης, Παιδοκαρδιολόγος, διευθυντής Καρδιολογικού Τμήματος και Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και η Head of CSR & Communication of the Group, Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of Marketing Iaso Children’s Hospital & Iaso General clinics’ services & depts, Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου.


Δείτε επίσης