Ελλάδα

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σύνταγμα - Η σχετική ανάρτηση Μπακογιάννη (vid)

Έλαμψε η πλατεία Συντάγματος

σύνταγμα δέντρο

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων με κάθε επισημότητα είναι πλέον το κέντρο της Αθήνας, καθώς σήμερα άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σύνταγμα.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου που συνέβαλλαν στο συγκεκριμένο γεγονός και έστειλε τις ευχές του για τις γιορτές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σύνταγμα άναψε σήμερα. Φέτος τα φώτα σ´αυτούς που δίνουν πραγματικά φως στη ζωή μας. Σε ανθρώπους όπως ο κύριος Διονύσης, ο παλαιότερος εργαζόμενος του Δήμου Αθηναίων. Ξεκίνησε μετά το σχολείο τη δουλειά στο ηλεκτρολογικό του Δήμου και έμαθε δίπλα στους παλιούς τα μυστικά για κάθε γωνιά της πόλης. Δούλεψε σε όλα τα πόστα. Σήμερα, επιλέγει να δουλεύει κυρίως βράδια, αφήνοντας σε νεότερους συναδέλφους του την κανονικότητα της πρωινής βάρδιας. Αυτό που δεν άφησε ποτέ, είναι ο φωτισμός της πόλης την περίοδο των Χριστουγέννων, που κορυφώνεται με το άναμμα του δέντρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Διονύση και σε όλους τους ανθρώπους μας. Τους αφανείς ήρωες, που ακούραστα παραμένουν στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και κάθε μέρα. Καλές γιορτές. Υγεία πάνω από όλα».

Δείτε επίσης