Ελλάδα

To νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι για τη Θεσσαλονίκης εμπνευσμένο από το τραγούδι των Wham

Θεσσαλονίκη «next Christmas»: Μήνυμα ελπίδας εμπνευσμένο από το τραγούδι των Wham

THESSAL

H Θεσσαλονίκη ήταν μία από τις πόλεις που χτυπήθηκε αλύπητα από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος. Οι συνθήκες λοιπόν για τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικές. Αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει και το Χριστουγεννιάτικο νέο τραγούδι που έχει τίτλο "Next Christmas".

«Όταν όλα θα έχουν περάσει η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις! Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποι της.’ Άνθρωποι χαμογελαστοί… αισιόδοξοι… αγωνιστές! Άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω στα αδιέξοδα! ‘Άνθρωποι που θέλεις να τους γνωρίσεις».

Με αυτά τα λόγια ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνοδεύει το εορταστικό του βίντεο για να στείλει το μήνυμα αισιοδοξίας της πόλης. Μια παραγωγή που έγινε μέσα στις δύσκολες συνθήκες του lockdown, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, δίνοντας το στίγμα της πόλης και προβάλλοντας το ισχυρότερο πλεονέκτημα της: Τους καθημερινούς ανθρώπους.

Το βίντεο έγινε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με όλες τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Η γιορτινή παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης “Next Christmas” είναι μία διασκευή της κλασσικής επιτυχίας των Wham “Last Christmas” και είναι και το ευχετήριο μήνυμα που στέλνει η Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο.


https://www.youtube.com/watch?v=7-Nwi7B9JSc&feature=emb_title

Δείτε επίσης