Ελλάδα

Έντονος συνωστισμός και αντιδράσεις με τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ στην Ημαθία

ÂÑÁÄÕÍÇ ÅËÅÃ×ÏÉ ÔÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁÓ(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏ EUROKINISSI)

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ που προκάλεσε συνωστισμούς, καθώς δεν τηρήθηκαν ούτε στο ελάχιστο τα απαραίτητα μέτρα.

Με κάποιους να κρατούν όπλα και να σημαδεύουν στον αέρα, τον νεαρό καλλιτέχνη να φτάνει στο σημείο με το αυτοκίνητό του και να μαρσάρει, και τις Αρχές να πιάνονται στον ύπνο. Τα μέτρα για τον κοροναϊό δεν απασχολούν κανέναν, όπως φαίνεται στα πλάνα που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Όλα αυτά συμβαίνουν την περασμένη Παρασκευή. 100 άτομα, όλοι Ρομά που ζουν στον οικισμό Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μαζεύτηκαν και έκλεισαν τον δρόμο στο σημείο. Όλοι τους ήταν καλεσμένοι στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του ράπερ Ρίτσι, που, όπως φαίνεται, ήθελε να ντύσει το νέο του τραγούδι με εικόνες συνωστισμού από τα παλιά.

Με το έτσι θέλω έκλεισαν τον δρόμο και ο ένας αγκαλιά με τον άλλον, άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν, με βάση το σενάριο που υπήρχε. Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ χρησιμοποιήθηκαν όπλα και στη συνέχεια στήθηκαν αγώνες ταχύτητας με πανάκριβα αυτοκίνητα που έφτασαν στο σημείο.

Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο σημείο για ώρες και το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση όταν ανέβηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες. Η αστυνομία δεν είχε ιδέα για όσα συνέβαιναν.

Οι παρευρισκόμενοι δείχνουν να το απολαμβάνουν. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, ενώ μάσκα φαίνεται να φοράει μόνο ο εικονολήπτης.

Από τη μεριά τους, άνθρωποι στο περιβάλλον του ράπερ σημειώνουν ότι επιθυμία τους ήταν να γίνει το γύρισμα με λίγους συμμετέχοντες, ωστόσο όταν έγινε γνωστό στην περιοχή ότι γίνονται γυρίσματα, νέοι άνθρωποι έσπευσαν στο σημείο και συμμετείχαν.

Τα γυρίσματα έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στην περιοχή και είναι πολύ πιθανό να γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες rapid test, για να διαπιστωθούν οι επιπτώσεις της αδιαφορίας.

Το σίγουρο είναι πως η περιοχή των μόλις 19 κρουσμάτων μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε μια «μπαρουτοαποθήκη» κοροναϊού έτοιμη να εκραγεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Δείτε επίσης