Ελλάδα

Χανιά: Ανήλικοι παραβίασαν χρηματοκιβώτιο με βοήθεια του Youtube

Έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς «επαγγελματίες» διαρρήκτες τρεις ανήλικοι

xrimat

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά, όπου τρεις ανήλικοι με οδηγίες που είδαν στο Υoutube κατάφεραν να παραβιάσουν ένα χρηματοκιβώτιο, κατά τη διάρκεια ληστείας σε διαμέρισμα που κατάφεραν να διαρρήξουν, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι ο ίδιος του ο σκύλος θα ήταν η αιτία να συλληφθούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού επέστρεψαν και βρήκαν το χρηματοκιβώτιο ορθάνοιχτο και τα 1.500 ευρώ που περιείχε άφαντα! Όμως, βρήκαν και γνώριμες τρίχες από έναν γνώριμο σκύλο σε έναν καναπέ και σε μια καρέκλα και αμέσως υποψιάστηκαν ποιος κρυβόταν πίσω από την διάρρηξη! Έτσι, υπέβαλαν καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, υποδεικνύνοντας ένα 16χρονο γειτονόπουλο που είναι και ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σκύλου!

Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι μαζί με δυο συνομήλικούς του είχαν διαρρήξει μια από τις εισόδους του διαμερίσματος, είχαν μεταφέρει στο σπίτι του το χρηματοκιβώτιο από το υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν και το άνοιξαν με οδηγίες που βρήκαν σε κανάλι του YouTube! Έπειτα, το επέστρεψαν στη θέση του, όμως τους ακολούθησε ο σκύλος του ενός, που βρήκε ευκαιρία να... αράξει στα έπιπλα αφήνοντας τα ίχνη του!

Οι τρεις 16χρονοι, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, παρέδωσαν τα χρήματα που είχαν κλέψει και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Δείτε επίσης