Ελλάδα

Προώθηση και προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος, του αθλητισμού και του «εύ αγωνίζεσθαι»

Η Toyota ως ο πρώτος εταίρος Μετακίνησης στην ιστορία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, αποτελεί θερμό υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις

30 EPIXEIRHSEIS.indd

Στην επιτυχημένη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας και στη παροχή βοήθειας για τη μετακίνηση των Αθλητικών Ομοσπονδιών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος(φωτό), εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή του για την παραλαβή των 8 οχημάτων της Toyota.

«Η συνεργασία μας με την Toyota ξεκίνησε το 2017 όπου ήταν επίσημος χορηγός της Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιονγκτσάνγκ 2018» και μετέπειτα για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», είπε ο κ. Καπράλος, κατά τη παράδοση του νέου στόλου οχημάτων.

Παίρνοντας τον λόγο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Ελλάς, Αριστείδης Αραβανής, δήλωσε : «Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Toyota αλλά και για εμένα προσωπικά να στηρίζω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έναν σημαντικό φορέα στη χώρα μας για την ανάπτυξη, την προώθηση και προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος, του αθλητισμού και του ‘εύ αγωνίζεσθαι’.


Η ολυμπιακή χορηγία και οι λύσεις μετακίνησης ενσαρκώνουν άριστα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της μάρκας για ένα μέλλον με ελεύθερη μετακίνηση για όλους.

Επιλέξαμε να παραδώσουμε στην Ε.Ο.Ε μία ευρεία γκάμα οχημάτων με πολυμορφικά van για την απρόσκοπτη και εύκολη μετακίνηση των αθλητών μας αλλά και εξηλεκτρισμένα μοντέλα Lexus και Toyota».


Στην τελετή, παρόντες ήταν ο γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης και ο διευθυντής Πωλήσεων και After Sales της Toyota Ελλάς, Ισαάκ Χαζάν.

Συγκεκριμένα, η Toyota ως ο πρώτος εταίρος Μετακίνησης (top Mobility partner) στην ιστορία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, αποτελεί θερμό υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης αυτής αλλά και του στόχου της να αποτελέσει αρωγό στη μετακίνηση όλων των ανθρώπων παγκοσμίως, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στην ανάγκη της Επιτροπής για ασφαλή μεταφορά των Ολυμπιονικών και των μελών της Επιτροπής, παραχωρώντας 8 νέα οχήματα Toyota.

Η συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) για την εξυπηρέτηση αναγκών μετακίνησης, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2024 και περιλαμβάνει οχήματα, υπηρεσίες και λύσεις μετακίνησης.

Δείτε επίσης