Ελλάδα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 11χρονης από τον προπονητή της - «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Όσα ανέφερε η 21χρονη πλέον αθλήτρια στην κατάθεσή της

ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ ÏÄÇÃÇÈÇÊÅ Ï ÐÑÏÐÏÍÇÔÇÓ ÐÏÕ ÊÁÔÇÃÏÑÅÉÔÁÉ ÏÔÉ ÂÉÁÓÅ 11×ÑÏÍÇ ÁÈËÇÔÑÉÁ (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ )

Ο φόβος φαίνεται πως είχε κυριεύσει την αθλήτρια της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλει πως όταν ήταν 11 ετών βιάστηκε από τον προπονητή της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 38χρονος προπονητής απειλούσε την αθλήτρια προκειμένου να κρατήσει κλειστό το στόμα της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα 11 της χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος προπονητής φέρεται να απειλούσε το ανήλικο τότε κορίτσι ότι θα το σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένειά της αν μιλούσε.about:blank

Το 2013, ωστόσο η κοπέλα μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου στον Ωρωπό, κατέφυγαν στην Αστυνομία. Εκεί ωστόσο δεν βρήκαν την ανταπόκριση που περίμεναν. Ο διοικητής τους συνέστησε να μην ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Το παρήγορο ωστόσο ήταν ότι ο προπονητής απολύθηκε και εξαφανίστηκε.

Η ζωή της αθλήτριας κυλούσε ήρεμα έκτοτε και με επιτυχίες. Ωστόσο, όταν η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε, η 21χρονη αθλήτρια αποφάσισε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει κι εκείνη πως υπήρξε θύμα βιασμού από τον προπονητή της, στην πιο τρυφερή μάλιστα ηλικία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους συναντήθηκαν,

Η 21χρονη, καταθέτοντας νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον εισαγγελέα, χωρίς περιστροφές, κατηγόρησε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 11 ετών. Φέρεται μάλιστα ότι διέψευσε τους ισχυρισμούς του αφενός πως υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και αφετέρου πως όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, με δεδομένο ότι εκείνος απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013 ενώ η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών.

Δείτε επίσης