Ελλάδα

Με σφαίρα στο κεφάλι χτυπήθηκε ο 27χρονος Αλβανός στην Πάτρα (vid)

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ - Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο στον κόμβο Κουρτέση

1

Κλινικά νεκρός βρίσκεται στο νοσοκομείο ο 27χρονος Αλβανός που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο 27χρονος έχει δεχθεί "τυφλό" χτύπημα από σφαίρα στο κεφάλι και συγκεκριμένα δίπλα στο αυτί, με την σφαίρα να έχει σφηνωθεί στο κρανίο, χωρίς να επιδέχεται χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονταιμε αμείωτη ένταση προκειμένου να αξιοποιηθεί οποιοδήποτε στοιχείο και κάθε μαρτυρία που μπορούν να ρίξουν φως στα κίνητρα και να οδηγήσουν τις αρχές στους δράστες της επίθεσης.

Πως έγινε το αιματηρό επεισόδιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24, το περιστατικό ξεκίνησε από 2 οχήματα στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων στο καθένα.

Και τα 2 οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Πάτρα όταν ταυτόχρονα ακινητοποιήθηκαν στον Κόμβο Κουρτέση.


https://www.youtube.com/embed/uSR8HYmmM5E

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, τα 2 οχήματα είχαν ξεκινήσει ένα άτυπο κυνηγητό στους δρόμους της περιοχής το οποίο ξεκίνησε είτε από τη Νέα Εθνική Οδό είτε από την οδό Κεφαλληνίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες από τα 2 οχήματα βγήκαν οι επιβαίνοντες και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και οι πυροβολισμοί.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο 27χρονος να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Δείτε επίσης