Ελλάδα

Βιασμός 11χρονης ιστιοπλόου: Σοκάρουν οι δηλώσεις των γονιών του προπονητή (vids)

«Είχαν δεσμό, η μάνα του κι εγώ διαφωνούσαμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του κατηγορούμενου

Βιασμός 11χρονης ιστιοπλόου: Σοκάρουν οι δηλώσεις των γονιών του προπονητή (vids)

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην «επιφάνεια», όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της 11χρονης ιστιοπλόου από τον προπονητή της.

Πάντως, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται, και μάλιστα υπογραμμίζει ότι αγαπούσε το κορίτσι και ότι ήθελε να το παντρευτεί.

Ο πατέρας του προπονητή μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και είπε: «Είχαν δεσμό, η μάνα του κι εγώ διαφωνούσαμε».

Ενώ πρόσθεσε: «Κάποια πράγματα εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα εγώ και κάποια λόγια της μάνας σε εμάς… Άρχιζε η μαμά της μικρής, ταιριαστό ζευγάρι, έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου, να τα παντρέψουμε.. Και έλεγε, ρε συ… τι είναι αυτά, η διαφορά ηλικίας. Μα η διαφορά ηλικίας κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια…».


https://youtu.be/YOfbW3UJNNg

Και πρόσθεσε: «Ήταν σαν ερωτευμένα παιδιά... 16 με 17 χρόνια διαφοράς… Τι μου λένε δεν ξέρουν και τι έκαναν… Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ένα κοριτσάκι βιάστηκε 11 χρονών και έπειτα από τρία χρόνια το ανακάλυψε η μαμά; Είναι δυνατόν;»

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της 20χρονης σήμερα αθλήτριας, αναφορικά με τις απειλές που δεχόταν από τον προπονητή: «Όχι δεν ισχύει αυτό. Αλλά στέκει αυτό, δηλαδή το παιδί ήταν τόσο πολύ συνειδητοποιημένο που δεν μιλάει στη μαμά του, αλλά η μαμά δεν το έβλεπε, ότι είναι 11 χρονών ότι πονάει η κοιλιά του…

Εμείς δεχτήκαμε να το πάρουμε το κοριτσάκι, να μπει στο σπίτι μας και να το σπουδάσουμε. Λεφτά δεν έχουμε να πετάμε, αλλά για να ζήσει αξιοπρεπώς μία οικογένεια, τα καταφέρνουμε. Δεν είπα ποτέ ότι ρίξανε το παιδί τους οι άνθρωποι στα λεφτά, δεν είπα ότι πούλησαν το παιδί τους για λεφτά . Όμως εγώ θα σκεφτόμουν μία πλούσια νύφη για να περάσει καλά ο γιος μου, γιατί να μην σκεφτούν το ίδιο… Θα περίμενε να την παντρευτεί όταν το επιτρέπει ο νόμος, όταν θα θέλουν κι αυτοί οι άνθρωποι… Θεωρώ δικό μου λάθος που δεν δώσαμε έναν λόγο», συμπλήρωσε.

«Το κορίτσι το έβλεπα σαν παιδί μου, δεν ήξερα για σεξουαλικές σχέσεις..», επεσήμανε ακόμη και κατέληξε λέγοντας πως «όταν δυο παιδιά είναι ερωτευμένα, δεν νομίζω πως χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να προχωρήσουν… Εγώ βέβαια δεν ήξερα τίποτα…».


https://youtu.be/WK7Jt2BdEsk

Η μητέρα του 38χρονου, μιλώντας στο Star, επεσήμανε ότι η μητέρα της αθλήτριας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, λέγοντας διαρκώς πόσο καλό παιδί και ότι θα ήταν ο ιδανικός σύζυγος για την κόρη της.

Πάντως, η αθλήτρια που κατήγγειλε βιασμό από τον προπονητή της στην ηλικία των 11 ετών, διέψευσε τους ισχυρισμούς του και τον κατηγορεί ότι απειλούσε τη ζωή της και τη ζωή των δικών της, εφόσον μιλούσε.

Δείτε επίσης