Ελλάδα

Ένταση ανάμεσα σε Παπούλια και Σκορδά - «Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα» (vids)

Η ηθοποιός έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, φανερά εκνευρισμένη

Ένταση ανάμεσα σε Παπούλια και Σκορδά - «Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα» (vids)

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα (27 Ιανουαρίου) στο «Πρωινό».

Αφορμή αποτέλεσαν οι καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο με δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια, το οποίο η Φαίη Σκορδά σταμάτησε πριν τελειώσει. Η ηθοποιός τηλεφώνησε στην εκπομπή, προκειμένου να παρέμβει.

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή η Εβελίνα Παπούλια ακούγεται να λέει:

«Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και τη Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή.

Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ τη λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».


https://youtu.be/A8_yt3uSOgs

Εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά ζήτησε να διακοπεί το βίντεο: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κ. Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις» είπε.

Λίγα λεπτά αργότερα η Εβελίνα Παπούλια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση αρκετά ενοχλημένη και είπε απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης;

Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».


https://youtu.be/lrh3bXa5XlA

Δείτε επίσης