Ελλάδα

Χριστίνα Πολίτη: Το μήνυμα στήριξης στον Κώστα Σπυρόπουλο

Η δημοσιογράφος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και τη στήριξή της στον σύντροφό της

kostas-spiropoulos-xristina-politi

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η αποκάλυψη και του δεύτερου σκηνοθέτη που φαίνεται ότι ασκούσε λεκτική και σεξουαλική βία. Οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατηγορούν τον Κώστα Σπυρόπουλο ότι είχε απρεπή συμπεριφορά απέναντι τους.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αποκάλυψη του ονόματός του, η σύντροφός του για να αμυνθεί και να υπερασπιστεί τον ηθοποιό, καθώς οι φήμες ήδη είχαν αρχίσει να φουντώνουν, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

Η Χριστίνα Πολίτη το βράδυ της Πέμπτης, λίγες μόλις ώρες πριν βγουν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες. Η κοσμικογράφος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και τη στήριξή της στον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο την ώρα που οι φήμες γύρω από το πρόσωπο του είχαν ήδη φουντώσει.

«Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», έγραψε σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook η Χριστίνα Πολίτη.

Λίγες ώρες μετά η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν για παρενόχληση τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δείτε επίσης