Ελλάδα

Απίστευτη φρίκη: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα στα Χανιά

Το συμβάν έχει προκαλέσει απίστευτη αναστάτωση στην περιοχή

peripoliko-astinomia

Αποκεφαλισμένο κεφάλι βρέθηκε σήμερα στον Αποκόρωνα Χανίων σε σπίτι στην περιοχή του Φρε, γεγονός που έχει προκαλέσει απίστευτη αναστάτωση στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο zarpanews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα, άγγλο υπήκοο, ηλικίας 68 ετών, που έμενε στην περιοχή. Κατοικούσε μόνος του στο σπίτι, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια.

Η σορός του άτυχου 68χρονου εντοπίστηκε εντός της οικίας του, σε ένα αποκρουστικό σκηνικό, καθώς το κεφάλι του άνδρα βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σώμα του και μάλιστα… μισοφαγωμένο. Πιθανό είναι το γεγονός να φαγώθηκε από τα δύο σκυλιά του ίδιου του νεκρού, τα οποία βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγγενείς του θύματος προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του εδώ και μέρες, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια απάντηση. Έτσι, ενημέρωσαν την πρεσβεία της Μ. Βρετανίας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Η αιτία θανάτου του Βρετανού δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, με τη νεκροψία να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, δεδομένης και της κατάστασης της σορού. Παρόλα αυτά, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε επίσης