Ελλάδα

Παύλος Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος (vid)

«Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή», λέει ο ηθοποιός

xaikalis_kainouriou

Σε νέες δηλώσεις προέβη σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Ευτυχείτε!» ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή από τον ίδιο.

Ο ηθοποιός είπε πως δεν ήθελε να ξαναβγεί να μιλήσει, όμως το έκανε επειδή, όπως είπε: «σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος».

«Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινήσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο. Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση.


Δείτε επίσης