Ελλάδα

Ακρίτα σε Ραγκούση: Κοτούλα κοκοκο - Μη θυμηθώ το δικό σου σκάνδαλο που πέσανε όλοι να στο κουκουλώσουν (pics)

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο δημοσιογράφων με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

elena_akrita

Νέα κόντρα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικήα δικτύωσης ανάμεσα στις δύο δημοσιογράφους με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με την Πέπη Ραγκούση να ρίχνει το πρώτο βέλος προς την Έλενα Ακρίτα, σε ένα στάτους που τη χαρακτήριζε συριζογενοβέφα σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε άμεσα με μία σειρά από αναρτήσεις με την πρώτη να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντας την Πέπη Ραγκούση «κοτούλα» που ενοχλήθηκε για τον φίλο της Λιγνάδη:

«Ας πει κάποιος στην κοτούλα κοκοκο Πέπη Ραγκούση ότι όσο εκείνη με υβριζει χωρίς να αναφέρει το όνομα μου, εγώ θα απαντώ με το ονοματεπώνυμο της. Τελείωσαν τα σαβουάρ βιβρ λόγω εφημερίδας. Και μην διανοηθεί να ισχυριστεί ότι δεν το έγραψε για μένα, έχω όλα τα σχόλια των φιλενάδων της που το αποδεικνύουν.
Α και την εντεταλμένη (μου) υπηρεσία να μάς φανερώσει, μην ψαχνόμαστε.

Edit. Το συγκεκριμένο ποστ είναι για τον φίλο της τον Λιγναδη. Επειδή τολμήσαμε να μιλήσουμε για σκάνδαλο ολκής».

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο άγρια με την Έλενα Ακρίτα να ποστάρει σχόλιο της Πέπης Ραγκούση που χαρακτηρίζει «Σεξ μεταξύ ενηλίκων» τις καταγγελίες για βιασμό του ηθοποιού Νίκου Σ. από γνωστό σκηνοθέτη.

«Τον Νίκο Σ. που κατήγγειλε τον Λιγναδη τον ξέρω κι εγώ. Με όνομα κι επώνυμο. Δεν τον κατέβασε η Ναταλί από την κούτρα της. Είναι το άτομο για το οποίο η Ραγκούση έγραψε πως ο βιασμός (του) με μεταλλικό αντικείμενο είναι συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων».

Στην τελευταία της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα δεν κατονομάζει τη δημοσιογράφο αλλά αφήνει να εννοηθεί συγκάλυψη άλλου σκανδάλου που την αφορά και συνέβη πριν λίγα χρόνια:

«Άντε μη θυμηθώ το δικό σου μεγα σκάνδαλο πριν χρόνια που πέσανε τότε όλοι να στο κουκουλώσουν. Δική μου σειρά για αμενσιωτο κουκλίτσα μου».Δείτε επίσης