Ελλάδα

Κέρκυρα: Τι συνέβη με την παράλυση του γιατρού μετά το εμβόλιο (vid)

Τι λέει ο δημοσιογράφος που εμβολιάστηκε εκτός σειράς και γνώριζε τον γιατρό - Τι απαντά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αλλά και ο δικηγόρος του γιατρού

emboliasmos

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε νωρίτερα σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με την περίπτωση γιατρού από την Κέρκυρα που φέρεται να παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

«Η νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα εμφάνισε ένα νευρολογικό σύνδρομο και είναι σε φάση ανάρρωσης. Για το δεύτερο περιστατικό, του γιατρού στην Κέρκυρα, δε γίνεται όταν δεν έχει εμφανιστεί ποτέ παράλυση ως παρενέργεια στο εμβόλιο σε 150 εκατ. δόσεις που έχουν διατεθεί, να εμφανιστούν δύο περιπτώσεις στην Κέρκυρα. Πρόκειται για συνάδελφο που βρέθηκε υπόλογος για ΕΔΕ για μη τήρηση της σειράς εμβολιασμών, και βρέθηκε σε κάποιο στρες. Ο άνθρωπος προσήλθε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας τρεις φορές με διάφορα συμπτώματα, και δεν απεδείχθη τίποτα από τις σχετικές εξετάσεις. Είναι τεράστιας σημασίας να μην τρομοκρατείται ο κόσμος. Συγγενικό μου πρόσωπο μου είπε ότι φοβάται, επειδή άκουσε όσα άκουσε στις ειδήσεις», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.


Δείτε επίσης