Ελλάδα

Ελεύθερη τελικά η 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον μαθητή της

Γλύτωσε τη φυλακή με περιοριστικούς όρους

kathigitria_sex

Παρά λίγο να οδηγηθεί στη φυλακή η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή στα βόρεια προάστια της Αττικής, με τον οποίο είχε αναπτύξει ολοκληρωμένη ερωτική σχέση και τον... «έτρεχε» σε ξενοδοχεία για να εκπληρώνει τα πάθη της.

Η ανακρίτρια, μετά την απολογία της κατηγορούμενης, είχε αποφασίσει να προφυλακιστεί ενώ η εισαγγελέας είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη: Δικογραφία «φωτιά» σε βάρος της καθηγήτριας για την αποπλάνηση του 13χρονου

Έτσι, συνεδρίασε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για να λύσει τη διαφωνία που προέκυψε, με τους δικαστές να τάσσονται προ ολίγου υπέρ της άποψης της εισαγγελέως και αντί προφυλάκισης να επιβάλλουν στην κατηγορούμενη περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: να μην πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χιλιομέτρου, να μην επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο (διαδικτυακά, τηλεφωνικά ή δια ζώσης) αλλά και να παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Η 35χρονη φιλόλογος και πρώην δασκάλα χορού, στην απολογία της, είχε δηλώσει μετανιωμένη, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του μαθητή, η οποία την είχε προσλάβει για να του κάνει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα ενώ εκείνη τα είχε επεκτείνει και σε... σεξουαλικά.

Μέχρι πρότινος, πάντως, δήλωνε ερωτευμένη μαζί του και είχε αποπειραθεί να τον πάρει και να φύγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης