Ελλάδα

Αποκατάσταση ηλεκτροδότησης σε περιοχές του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο

Αφανείς ήρωες οι εναερίτες της ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με τον δήμαρχο

rethimno

Ομαλή είναι η ροή της ηλεκτροδότησης στον δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, μετά την αποκατάσταση στις βλάβες που προκάλεσε η κακοκαιρία στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής.

Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ΔΕΔΔΗΕ και τους αφανείς ήρωες τους εναερίτες, όπως τους χαρακτήρισε, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους και όπως αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που εντοπίζονταν μια βλάβη δίδονταν μια μάχη με το χρόνο που κάποιες στιγμές έδειχνε άνιση, καθώς τα καιρικά φαινόμενα ήταν ακραία με σφοδρές χιονοθύελλες, όπως στην περιοχή του Κέντα, και θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Το προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ προσέφερε αγόγγυστα την ανεκτίμητη υπηρεσία τους. Οι εναερίτες ήταν σκαρφαλωμένοι για ώρες στις κολώνες μέσα στο χιόνι και τις δυνατές ριπές του ανέμου προκειμένου να φωτίσουν, να ζεστάνουν και να προφυλάξουν τους συνδημότες μας.

Με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να αποκαταστήσουν όλες τις βλάβες… στις Τοπικές Κοινότητες Κεραμέ, Κοξαρέ, Μιξορρούματος, Μελάμπων και Αρδάκτου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης