Ελλάδα

Σκιαδαρέσης για το ξύλο Φιλιππίδη σε ηθοποιό: Τον σταματήσαμε για να μην συμβούν χειρότερα

Τι τόνισε ο γνωστός ηθοποιός

skiadaresisi

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Φον Δημητράκης» και φέρεται να χτυπούσε άσχημα έναν ηθοποιό, περιστατικό που καταγγέλθηκε.

Μιλώντας στο Mega, o Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του να γλιτώσουν τον ηθοποιό, όπου δέχτηκε επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά ο Σκιαδαρέσης, ο οποίος πρόσθεσε πως «αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του θύματος, κ. Γεραρής, τα περιστατικά ξυλοδαρμού διήρκησαν δύο χρόνια, όσο κράτησε δηλαδή η παράσταση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο συγκεκριμένος ηθοποιός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση προτού κληθεί να συμμετάσχει στην παράσταση και ο Πέτρος Φιλιππίδης τον προειδοποίησε «μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα τρώει ξύλο σε μια συγκεκριμένη σκηνή.

Δείτε επίσης