Ελλάδα

Άρτεμις Βασίλη: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισής της από το Κορωπί

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες - Τα νέα στοιχεία

Κορωπί

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί συνεχίζεται ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως διαρκώς από αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, έφτασαν μαρτυρίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» όπου ένας άνδρας κατέθεσε πως την είδε να ζητά πληροφορίες για το πώς θα φτάσει σε ένα κατάστημα παιχνιδιών.

«Μία κοπέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια περιγραφή ρούχων ήρθε στο μαγαζί μας και ρώτησε πως θα πάει στo Jumbo. Είδα στο Facebook την εξαφάνιση και την αναγνώρισα. Όταν ήρθε η αστυνομία, το υλικό από τις κάμερες είχε σβηστεί. Της εξήγησα πώς θα φτάσει στον προορισμό της και επειδή ήταν κάπως μακριά, δυσανασχέτησε και έφυγε» ανέφερε ο υπεύθυνος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην εκπομπή.

Ο ίδιος τόνισε πως την είδε να συνεχίζει με τα πόδια και όχι να μπαίνει σε κάποιο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα στοιχεία είναι ήδη γνωστά, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ημέρα που εξαφανίστηκε η Άρτεμις, είχε πει πως θα πάει να υποβάλλει αίτηση για δουλειά στο κατάστημα παιχνιδιών.

Οι αρχές είναι σίγουρες για την έρευνά τους και για το γεγονός ότι η 19χρονη επιβιβάστηκε στο λεωφορείο 308 για να πάει στη στάση «Νομισματοκοπείο», όμως ισχυρίζονται πως οι μάρτυρες έχουν μπερδέψει τις ώρες.

Γνωστή και συμμαθήτρια της αγνοούμενης είχε μιλήσει επίσης στην εκπομπή και ανέφερε πως την είδε να επιβιβάζεται στο λεωφορείο στη στάση «Χρήστου Ντούνη»

«Εκείνη την ημέρα ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει μεταξύ άλλων και το 308. Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Ήταν όρθια, φορούσε τα ακουστικά και πήγαινε πάνω-κάτω. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έφυγε» ανέφερε.

Από τη στάση Χρήστου Ντούνη στο Κορωπί, το σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη η Άρτεμις, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ»: «Αν δεχτούμε ότι ανακάλεσε σωστά τη μνήμη της η μάρτυρας που ενημέρωσε την εκπομπή σας και κατέθεσε και στις Αρχές, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε, ότι επιβιβάστηκε δηλαδή στο λεωφορείο».

Όσον αφορά στο σημείο προορισμού της, ωστόσο, ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε πως η αγνοούμενη δεν έφτασε ποτέ εκεί, ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν εκεί κοντά.

Υπενθυμίζεται πως η 19χρονη την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρο κάπρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με γαλάζιες ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μια μαύρη τσάντα πλάτης. Μαζί της δεν είχε στοιχεία ταυτότητας.

Δείτε επίσης