Ελλάδα

Φιλιππίδης: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον ηθοποιό - Αντίστροφη μέτρηση για τον εισαγγελέα

Ο ηθοποιός θα κληθεί άμεσα από τον εισαγγελέα να δώσει ανωμοτί τις δικές του εξηγήσεις

fillipidis

Σε εξέλιξη βρίσκεται εισαγγελική έρευνα, όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για για σεξουαλική κακοποίηση το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κληθεί άμεσα από τον εισαγγελέα να δώσει ανωμοτί (ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων) τις δικές του εξηγήσεις.

Η τελευταία κατάθεση στις δικαστικές αρχές για την υπόθεση δόθηκε προχθές και η καταγγέλλουσα παρέμεινε στην Εισαγγελία τέσσερις ώρες, περιγράφοντας απόπειρα βιασμού στο αυτοκίνητο του ηθοποιού τον Αύγουστο του 2014.

«Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα αρχ... θα μου κλάσουν τα κανάλια!”», περιγράφει η καταγγέλλουσα και συνεχίζει: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γαμ... που θες και ρόλο"», μου είπε.

Η άλλη καταγγελία για την οποία θα απολογηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης προσδιορίζεται τον Φεβρουάριο του 2010 στο θέατρο όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ηθοποιού, ο καταγγελλόμενος την οδήγησε στο καμαρίνι του, με σκοπό να συζητήσουν την αντικατάσταση συναδέλφου της στη θεατρική παράσταση και να της δώσει ένα διορθωμένο σενάριο του ρόλου της: «Έπιασε τον πισινό και με κάθισε στα πόδια του χαϊδεύοντάς με. Πήγα προς τον καναπέ προσποιούμενη ότι χτυπάει η δόνηση του κινητού μου. Έκανα ψέματα ότι μιλάω με τη μητέρα μου και ότι έπρεπε να φύγω ξαφνικά. Δεν πτοήθηκε καθόλου, άπλωσε πάνω μου τα χέρια του και με στρίμωξε στη γωνία.

Μου όρμησε, με φιλούσε στον λαιμό και ήθελε να φτάσει στα χείλη μου. Προσπαθώντας να ξεφύγω του έλεγα “σας παρακαλώ, σταματήστε, δεν θέλω να το κάνουμε αυτό, δεν αισθάνομαι καλά, αφήστε με, με πονάτε” και μου έλεγε “είσαι πολύ όμορφη, τι μ... είσαι εσύ, σε θέλω, θα σε γ..., δεν θα μου ξεφύγεις, θα δεις, θα περάσουμε ωραία”».

Δείτε επίσης