Ελλάδα

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γιόρτασε με λαμπρότητα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

O Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τίμησε την φετινή Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης

δημαρχειο 2

Σε μία σεμνή τελετή, με περιορισμένους παρευρισκόμενους και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τίμησε την φετινή Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Μετά την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, μόνο με τη παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Σωμάτων Ασφαλείας, έγινε η κατάθεση στεφάνων υπέρ των πεσόντων στον αγώνα, στο Μνημείο Ηρώων.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την εκφώνηση πανηγυρικού λόγου από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο (μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία εδώ https://www.youtube.com/watch?v=f7LOMqJeOrg), ο οποίος σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία ανέφερε ότι την ξεχωριστή αυτή ημέρα τιμούμε όλους τους Ήρωες μας, αυτούς που γράφτηκαν στις ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας και αυτούς που σήμερα δίνουν μάχες στην πρώτη γραμμή, έκλεισε με την ευχή σύντομα να κλείσουμε σφικτά στην αγκαλιά μας ότι αγαπάμε.


Δείτε επίσης