Ελλάδα

Ελληνικό: Εγκρίθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη για το πρώτο κτίριο

Το «Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων με Εμπορικό Κατάστημα»/Hellinikon Sales Center στο Ελληνικό, είναι το πρώτο κτίριο που υλοποιείται στο πλαίσιο της «Ανάπτυξης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά»

Ελληνικό

Το «Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων με Εμπορικό Κατάστημα»/Hellinikon Sales Center στο Ελληνικό, είναι το πρώτο κτίριο που υλοποιείται στο πλαίσιο της «Ανάπτυξης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά». Σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη εγκρίθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου «Ανέγερση νέου κτιρίου πολλαπλών χρήσεων με εμπορικό κατάστημα, χώρους συνάθροισης κοινού (αίθουσες συνεδριάσεων και διαλέξεων) και συναφείς χρήσεις (ενημέρωσης κοινού) εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά».

Το «Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων με Εμπορικό Κατάστημα»/Hellinikon Sales Center στο Ελληνικό, είναι το πρώτο κτίριο που υλοποιείται στο πλαίσιο της «Ανάπτυξης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά». Η ανέγερσή του θα πραγματοποιηθεί εντός της Ζώνης Ανάπτυξης «Γειτονιά Μαρίνας Αγίου Κοσμά» συνολικού εμβαδού 334.854,75 τ.μ. του Μητροπολιτικού Πάρκου, η οποία αποτελεί τμήμα του παραλιακού του μετώπου στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά.


Δείτε επίσης