Ελλάδα

Φωτεινή Ντεμίρη: Μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο - Έτρεμα σαν το ψάρι (vid)

Όσα είπε η ηθοποιός

demiri-682x384

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η γνωστή ηθοποιός, Φωτεινή Ντεμίρη, αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης. «Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά, να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου και ήθελα να συμπληρώσω κάποια χρήματα. Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις. Σε μία από αυτές, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα, ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν την πρώτη μέρα που με προσέλαβε.

Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το βράδυ που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και η συγκάτοικός μου ξέρει που βρίσκομαι, για να τον κάνω να φοβηθεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν γύρισα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό στην αρχή», εξομολογήθηκε.

Για όσα ακούγονται τους τελευταίους μήνες στον χώρο του θεάτρου, η Φωτεινή Ντεμίρη δήλωσε: «Αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα με έχουν σοκάρει. Δεν ήξερα το μέγεθος. Είχα ακούσει φευγαλέα κάποια πράγματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνέβαιναν όλα αυτά. Μου ήταν αδιανόητο! Έχω μείνει άφωνη! Έχω σοκαριστεί»!


https://www.youtube.com/watch?v=spBMrormZAc

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό τι θα έκανε αν ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τα ονόματα που έχουν καταγγελθεί, η Φωτεινή Ντεμίρη ξέσπασε: «Θα του έλεγα ντροπή του! Θα τον έφτυνα! Θα απέστρεφα τον πρόσωπό μου! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο»;

Δείτε επίσης