Ελλάδα

Μητέρα : Πρωτοπορεί με τη δημιουργία ενός νέου «patients experience trip»

Το Μητέρα δημιουργεί ένα νέο ταξίδι «patients experience trip» για να μετατρέψει τις μοναδικές στιγμές του ερχομού ενός παιδιού σε κάτι ακόμα πιο μοναδικό, θέλοντας οι πρώτες μέρες να θυμίζουν ένα μαγικό ταξίδι

Mitera Petretzikis Sougioultzis 1 11 04 21

Ειδικά μενού που θα καλύπτουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες κάθε νέας μαμάς και θα συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία της, σχεδιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, με τον επιχειρησιακό διευθυντή του Μητέρα, Σταύρο Σουγιουλτζή.

Συγκεκριμένα, το Μητέρα, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, δημιουργεί ένα νέο ταξίδι «patients experience trip» για να μετατρέψει τις μοναδικές στιγμές του ερχομού ενός παιδιού σε κάτι ακόμα πιο μοναδικό, θέλοντας οι πρώτες μέρες με το νέο μικρό μέλος της οικογένειας στο μαιευτήριο, να θυμίζουν ένα μαγικό ταξίδι.

Ο πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι μια γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν τα νέα μενού που σχεδιάζει για το μαιευτήριο ο σεφ Άκης Πετρετζίκης και έχει ακόμα πολλούς σταθμούς αυτό το ταξίδι.

Πιο αναλυτικά, ο αγαπημένος σεφ αναλαμβάνει να σχεδιάσει όλα τα μενού των ασθενών, δημιουργώντας νέες αυθεντικές γευστικές συνταγές με μεσογειακό ταπεραμέντο, φτιαγμένες με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά και με την υψηλή ποιότητα και παράδοση που διατηρεί το Μητέρ, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

Με στόχο τη διασφάλιση μιας θρεπτικά ισορροπημένης διατροφής, ο κ. Πετρετζίκης, σε συνεργασία με τους Κλινικούς Διαιτολόγους του μαιευτηρίου, σχεδιάζει με λεπτομέρεια μια σειρά γευστικών επιλογών που θα καλύπτουν όλες τις προσδοκίες αλλά και τις διατροφικές προτιμήσεις των ασθενών σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.

Μάλιστα, μετά το Πάσχα, ο σεφ με τη βοήθεια της εξειδικευμένης του ομάδας, καθημερινά θα παρασκευάζει τα μενού στις εγκαταστάσεις του μαιευτηρίου, κάτω από άριστες και πιστοποιημένες συνθήκες υγιεινής, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την ποικιλία των πρώτων υλών.

Να σημειωθεί πως έχουν περάσει σχεδόν 42 χρόνια, από την ημέρα που το Μητέρα υποδέχθηκε το πρώτο μωρό, ακούγοντας το πρώτο κλάμα, καλωσορίζοντας αυτή τη νέα ζωή.

Μάλιστα μέχρι σήμερα, όλα τα στελέχη, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του μαιευτηρίου, είχαν τη χαρά να ζήσουν αυτή τη μαγική στιγμή, φέρνοντας στον κόσμο περισσότερα από 500.000 μωρά, και όμως κάθε φορά το βίωναν σαν να είναι η πρώτη φορά.

Όλοι στο Μητέρα γνωρίζουν καλά, πως η γέννηση του κάθε παιδιού, είναι µία από τις σημαντικότερες και πιο έντονες στιγμές που θα ζήσουν οι γονείς, γι’ αυτό και το μαιευτήριο την αντιμετωπίζει με τον απαραίτητο σεβασμό και στοργή, παρέχοντας ένα ασφαλές, υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο «πρώτο σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1970, το όραμα της δημιουργίας ενός νοσηλευτικού ιδρύματος, πρότυπο για τον Ελλαδικό χώρο, που θα παρείχε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενο τόσο στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ζήτησης, όσο και στις επιστημονικές εξελίξεις και απαιτήσεις του μέλλοντος, οδήγησε ομάδα 30 ιατρών, μαιευτήρων-γυναικολόγων, στην απόφαση της δημιουργίας του “Μητέρα”.

Δείτε επίσης