Ελλάδα

Ερέτρια - γιος χειριστή γερανοφόρου: Ο πατέρας μας ήταν έντιμος και αξιοπρεπής μέχρι το τέλος

Το συγκινητικό μήνυμα στο Facebook

eretria_kolona

«Ο πατέρας μας έφυγε όπως ήρθε: έντιμος, αξιοπρεπής και "μάγκας" έως το τέλος», αναφέρει στο Facebook ο Θανάσης, ο μικρότερος γιος του 54χρονου αδικοχαμένου χειριστή του γερανοφόρου οχήματος που χτυπήθηκε από 20.000 volt στην Ερέτρια.

Η ανάρτησή του: «Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία και είπαν το "τελευταίο αντίο" στον αγαπημένο μας πατέρα, Γιώργου Τότσκα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια, όσοι έστειλαν μηνύματα, όσοι ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιον τρόπο μπορούσαν. Ευχαριστούμε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και συναδέλφους που του ευχήθηκαν "καλό ταξίδι".


Ο πατέρας μας έφυγε όπως ήρθε: έντιμος, αξιοπρεπής και «μάγκας» έως το τέλος. Δεν ξέρουμε αν θα γιατρέψουμε ποτέ αυτήν την πληγή και τα ανείπωτα «γιατί» του ξαφνικού χαμού του. Μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στη μεγάλη δοκιμασία που περνάμε.

Όλους εσάς που αγκαλιάσατε την οικογένεια του σαν να ήταν δική σας και μας στηρίξατε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Είναι βαρύ το πένθος για τον πρόωρο και άδικο θανάτου του. Λάβαμε την αγάπη και την στήριξη όλων! Η καρδιά μας είναι ριγωμένη και για τον άδικο χαμό των δυο άλλων συναδέλφων του. Η σκέψη μας είναι και στις δικές τους οικογένειες, που και αυτές περνούν το μεγάλο μαρτύριο της απώλειας».

Δείτε επίσης