Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Πολυϊατρείο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του δημοσιογράφου

Θα φτιαχτεί με τα έσοδα που συγκέντρωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

karaivaz

Νέο κοινωνικό Πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού θα φτιαχτεί στην Αγία Παρασκευή με τα έσοδα που συγκέντρωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στη μνήμη του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Η εκπομπή, τιμώντας τη μνήμη του δημοσιογράφου και συνεργάτη της εκπομπής, από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και χθες 19 Απριλίου, παρακίνησαν το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της, τη φωνή της ένωσε και η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ, που απηύθηνε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό, να συμμετάσχει ενεργά στην τεράστια αυτή προσπάθεια.

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 163.070,47 ευρώ από κλήσεις και SMS στο 19810 και καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σύμφωνα με το star.gr

Αναλυτικά:
• 67.323 κλήσεις στο 19810: 134.646€ (καθαρά)
• 12.558 sms στο 19810: 25.116€ (καθαρά)
• 3.308,47€ καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σε τραπεζικούς λογαριασμούς και paypal

Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου παρουσιάστηκε το τραγούδι «Αλήθεια» από τον στιχουργό Στέλιο Μαργωμένο και τον συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Μπλέτζα, ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο, αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ. Οι δημιουργοί παραχώρησαν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


https://www.youtube.com/watch?v=W-i07pWbepc&t=306s

Δείτε επίσης