Ελλάδα

Μ. Παγώνη στο Mega: «Πάσχα στα σπίτια μας»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και συνέστησε στους πολίτες να κάνουν υπομονή για τελευταία φορά τις γιορτινές μέρες του Πάσχα

pagoni-covid

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας και Πειραιά εξήγησε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα τους κινδύνους που θα προέκυπταν εάν ο κόσμος έκανε Πάσχα στα χωριά του.

Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι η πρόθεση της Εκκλησίας για Ανάσταση στις 21:00 το βράδυ είναι σωστή.

Η κυρία Παγώνη μίλησε για την απαραίτητη συνεργασία της εκκλησίας με τους επιστήμονες και το πρόγραμμα των εμβολιασμών που πρέπει να προχωρήσει.

Η επιθυμία των πολιτών να αφήσουν πίσω τα σύνορα των πόλεων τους προκειμένου να ευχαριστηθούν τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, όπως είπε η κυρία Παγώνη, είναι απολύτως κατανοητή δεν θα επέτρεπε ωστόσο την ύφεση στον αριθμό των κρουσμάτων σε καθημερινή βάση.

Επόμενως, αυτό που και η κυρία Παγώνη συνέστησε, μέσω του κετρικού δελτόυ ειδήσεων του mega, είναι να επιλέξουν οι πολίτες να είναι εγκρατείς για τελευταία φορά, καθως από το ξεκίνημα του καλοκαιριού όλα τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο.

Κάτι για το οποίο άλλωστε μίλησε σήμερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης