Ελλάδα

Γηροκομείο - Χανιά: Συνελήφθη υπάλληλος της δομής

«Όλοι ήταν ενήμεροι, ειδικά οι υπεύθυνοι βάρδιας είναι το δεξί τους χέρι. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια», καταγγέλλει πρώην εργαζόμενη

γηροκομείο

Συνελήφθη υπάλληλος από το γηροκομείο στα Χανιά μετά τις καταγγελίες και το θρίλερ που έχει ξεκινήσει για τη δομή, καθώς ύποπτοι θεωρούνται οι δεκάδες θάνατοι ηλικιωμένων που διέμεναν εκεί μέσα σε έναν χρόνο.

Κρατείται υπάλληλος της δομής καθώς έχει γίνει εις βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Η ίδια μήνυση αφορά και άλλες δύο γυναίκες.

Η μήνυση είναι από μια δικηγόρο προς έναν νοσηλευτή, η οποία είχε τον πατέρα της στη συγκεκριμένη δομή, ο οποίος δεν είναι πλέον στη ζωή. Οι δυο τους λογομάχησαν έντονα στα social media με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο νοσηλευτής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, μετά τη μήνυση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εισαγγελικές έρευνες για την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά, όπου δεκάδες ηλικιωμένοι πέθαναν από ανακοπή καρδιάς.

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες αναφορικά με το γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά όπου μέσα σε αυτό άφησαν την τελευταία τους πνοή από ανακοπή καρδιάς, μόλις σε ένα χρόνο τουλάχιστον 68 ηλικιωμένοι.

Οι μαρτυρίες πρώην εργαζομένων αλλά και συγγενών που έχασαν στη συγκεκριμένη δομή δικούς τους ανθρώπους συγκλονίζουν, ενώ νέες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας όσο περνούν οι μέρες, με τις εξελίξεις στον εν λόγω θέμα να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Την ίδια ώρα, η ιδιοκτήτρια χαρακτηρίζει τα όσα ακούγονται ανυπόστατα, ενώ οι δικηγόροι της δομής ζήτησαν από την εισαγγελία πλήρη μυστικότητα για τις έρευνες.

«Να αρχίσει να μιλάει ο κόσμος»


Δείτε επίσης