Ελλάδα

Sunlight: Συμμετείχε με πρωτοποριακές λύσεις στην κορυφαία διεθνή έκθεση Promat

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά

sunlight

Στην επιβεβαίωση της Sunlight, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας στην παραγωγή συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας παγκοσμίως, εστίασε ο CEO της εταιρίας Λάμπρος Μπίσαλας, με αφορμή τη συμμετοχή της στην διεθνή έκθεση Promat 2021, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Ειδικότερα, το μέλος του Ομίλου Olympia, η Sunlight παρουσίασε την πλήρη γκάμα προϊόντων μολύβδου και λιθίου (Li.ON Force) στην κορυφαία διεθνή έκθεση εξοπλισμού μεταφορών, εφοδιαστικής αλυσίδας και χειρισμού υλικών (material handling), Promat 2021, προσαρμόζοντας τις προϊοντικές λύσεις για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες της Αμερικάνικης αγοράς.

«Με δύναμη μας τη γνώση και την εμπειρία χρόνων συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων λιθίου και να εξελισσόμαστε με τις πιο καινοτόμες λύσεις, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις στο εγχώριο και διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο κ. Μπίσαλας.

Κατά τον ίδιο: «Με μία αρχική επένδυση για την πρώτη τριετία 10 εκατ. δολάρια, η νέα μονάδα συναρμολόγησης, η οποία λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στις ΗΠΑ, αναδεικνύεται η στρατηγική μας για οργανική ανάπτυξη και η προτεραιότητα που δίνουμε στην μεγάλη αγορά της Αμερικής στην οποία ήδη εξάγουμε τα τελευταία 9 χρόνια.

Η παρουσία μας σε μία τέτοιου βεληνεκούς έκθεση ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες του είδους, επιβεβαιώνει την δυναμική μας και εδραιώνει περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα της Sunlight».

Η εταιρία, συνεχίζοντας να υλοποιεί τη στρατηγική της να αποτελέσει τον πλέον ισχυρό παίχτη στον κλάδο βιομηχανικών μπαταριών και στη συγκεκριμένη αγορά, δημιούργησε τη μεγαλύτερη μονάδα συναρμολόγησης.

Μάλιστα, διαγράφοντας δυναμική πορεία στην αγορά της Αμερικής τα τελευταία 9 χρόνια, μέσα από σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες, συνεχίζει με πρωτοβουλίες, να δημιουργεί νέες επιχειρηματικές προοπτικές, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της.

Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που παρείχε η Promat 2021 στους εκθέτες και με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, η Sunlight είχε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει και να παρουσιάσει στοχευμένα και εξειδικευμένα σε κατάλληλους δυνητικούς πελάτες τις προηγμένες λύσεις σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανική χρήση.

Με τον τρόπο αυτό αναδείχθηκε η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των προϊόντων της εταιρίας, τα οποία συνδυάζουν καινοτομία, τεχνογνωσία και σχεδιασμό υψηλών απαιτήσεων.

Διαχρονικά, η προϊοντική γκάμα της Sunlight, κατασκευάζεται με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές και είναι άριστα προσαρμοσμένη στη στρατηγικής σημασίας απαιτητική Αμερικανική αγορά, με σκοπό την διατήρηση και ενίσχυση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος.

Στο πλαίσιο της Promat 2021, η Sunlight παρουσίασε την πλήρη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων μολύβδου (BCI), την επαναστατική σειρά έξυπνων μπαταριών λιθίου (Li.ON Force), καθώς και τη νέα σειρά μπαταριών λιθίου ημι-έλξης (Semi-Traction),

κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές όπως βιομηχανικές σκούπες, αμαξίδια golf, εναέριες πλατφόρμες εργασίας (AWPs), σκάφη αναψυχής, οχήματα αυτοματοποιημένες καθοδήγησης (AGVs), τροχόσπιτα.

Δείτε επίσης