Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Νέα μαρτυρία θύματος 22χρονου - «Έδωσα τις πινακίδες του ΙΧ του τον Νοέμβριο»

Το θύμα δέχτηκε δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση από το ίδιο πρόσωπο

nea_smirmi
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Το γεγονός ότι είχε δώσει τον προηγούμενο Νοέμβριο στην αστυνομία τον αριθμό κυκλοφορίας του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη αποκάλυψε στην εκπομπή «TLive» στον Alpha ένα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του φοιτητή.

Η Κατερίνα, όπως ονομάζεται, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ωστόσο, μάλλον δεν έγινε κάτι, αφού έναν μήνα αργότερα δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό.

Το θύμα είπε: «Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν.

Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48».

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Σημειώνεται ότι ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάζεται αυτήν την ώρα ο 22χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά μια 25χρονη κοπέλα το βράδυ της Τετάρτης έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η ίδια στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε επίσης