Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είδε τον δολοφόνο της - Τι αποκάλυψε ο 32χρονος

Τα μικρολάθη των δραστών θα καθορίσουν τις έρευνες της αστυνομίας

thima-dolofonias-glika-nera-14_0
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σημαντική συμβολή στις έρευνες αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όσον αφορά το πρόσωπο ενός εκ των δραστών, δολοφόνων της 20χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του είδαν το πρόσωπο του ενός, όταν κατέβηκε το κάλυμμα του προσώπου του στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει άτυχη γυναίκα και να την δέσει στο κρεβάτι.

Μάλιστα, ο 32χρονος έδωσε την καλύτερη δυνατή περιγραφή στους αστυνομικούς για το πρόσωπό του ενώ τους είπε πως ο συγκεκριμένος δεν μιλούσε καθόλου, παρά μία κουβέντα που ψέλλισε σε κάποια ξένη γλώσσα όταν εγκατέλειπαν το σπίτι.

Οι αστυνομίες του έδειξαν κάποιες φωτογραφίες από σεσημασμένους κακοποιούς, διαδικασία που θα επαναληφθεί και τις επόμενες μέρες ωσότου οι Αρχές του δείξουν τα πρόσωπα όλων των ατόμων που έχουν στην λίστα τους.

Απ’ αυτούς θα ξεδιαλέξουν εκείνους που βρίσκονται στην φυλακή και άρα δεν θα μπορούσαν να τελέσουν το έγκλημα και τους υπόλοιπους που είναι εκτός σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Οι τελευταίοι μάλιστα θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το που βρίσκονταν και τι έκαναν το ξημέρωμα της Τρίτης (11/05), όπου διεπράχθη αυτό το στυγερό έγκλημα.

Το μέχρι στιγμής προφίλ που έχουν σχηματίσει για τους δράστες φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο σε μία πολυπληθής σπείρα Αλβανών και Ρομά, που χαρακτηρίζεται στις δράσεις από την υπερβολική βία που ασκεί στα θύματά της, αλλάζουν συχνά την σύνθεσή τους στις «επιχειρήσεις» τους και αποφεύγουν τις λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα της αστυνομίας και να μην τους καταγράφουν κάμερες.

Ακόμη όσον αφορά το σκέλος της αναγνώρισης των δραστών, μην ξεχνάμε πως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν ακόμα τα αποτελέσματα του DNA, καθώς θεωρούν πως ο δολοφόνος της κοπέλας σίγουρα θα άφησε γενετικό υλικό στην προσπάθειά του να την ακινητοποιήσει και να την πνίξει.

Το στίγμα των κινητών είναι το λάθος των δραστών


Δείτε επίσης