Ελλάδα

Γιώργου Καραϊβάζ - Συγκλονίζει η μητέρα του: Κάθε μέρα πάω στον τάφο του και του κάνω παρέα

«Δεν περνάει ο πόνος - Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα»

karaivaz
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Συγκλονισμένη από τη δολοφονία του γιου της είναι η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος πριν από ενάμιση περίπου μήνα εκτελέστηκε από αγνώστους στον Άλιμο, μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η μητέρα του δημοσιογράφου, μία μέρα μετά την τέλεση του 40ημερου μνημοσύνου του, μίλησε στην εκπομπή T-live στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η γυναίκα είπε: «Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή; Τι τους έφταιξε το παιδί μου;

Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή;»

Ενώ συνέχισε: «Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα».

Δείτε επίσης