Ελλάδα

Γλυκά Νερά - Καλλιακμάνης: Κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει

«Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι το έγκλημα θα εξιχνιαστεί και θα συλληφθούν»

glika_nera
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Open, είπε ότι το Τμήμα ανθρωποκτονιών είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Όπως τόνισε, φαίνεται ότι αυτό το έγκλημα έχει πολλά ερωτήματα, τα οποία όπως εξήγησε είναι: Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από την μία, δένουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και του περνούν γύρω από το κεφάλι με μονωτική ταινία, σπάνε τις κάμερες, βγάζουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα.

«Δείχνει αυτή η συμπεριφορά ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει, που σίγουρα έχουν συλληφθεί θεωρώ κάποιοι από αυτούς στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι το έγκλημα θα εξιχνιαστεί και θα συλληφθούν», είπε και πρόσθεσε: «Δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι».

Όπως επεσήμανε, η γυναίκα που μένει στο διπλανό σπίτι άκουσε μόνο γρυλίσματα του σκύλου γύρω στις 4:20. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ το οποίο όπως είπε είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα όπλα και ένα ασημί περίστροφο.

«Τέτοια περίστροφα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν τα όπλα, όχι όμως αυτοί που κάνουν ληστείες γιατί τα περίστροφα δεν έχουν δύναμη πυρός», είπε και συμπλήρωσε ότι τέτοια όπλα χρησιμοποιούν αθίγγανοι. «Έχουν μία ροπή, τους αρέσουν αυτά τα όπλα», σημείωσε και κατέληξε λέγοντας «είμαστε κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος».

Δείτε επίσης