Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου στο Choose Greece: Ελλάδα 365 μέρες τον χρόνο (vid)

Κεντρικοί άξονες του ΕΟΤ είναι το τρίπτυχο «TRAVEL-ENJOY-RESPECT»

antzela
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στο συνέδριο τουριστικού ενδιαφέροντος Choose Greece 2021, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε στο πανόραμα τοπίων και εμπειριών που προσφέρουν στον επισκέπτη οι 13 περιφέρειες με τους χιλιάδες προορισμούς, οι οποίες αναδεικνύονται μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου.

Το συνέδριο είχε θέμα: «The Greek Regional Hospitality Plan» και έγινε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Olympia Forum.

Κεντρικοί άξονες του ΕΟΤ είναι το τρίπτυχο «TRAVEL-ENJOY-RESPECT», στοχεύοντας σε μια τουριστική ανάπτυξη με σεβασμό στη φύση, τη ζωή, την ιστορία, την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους, ένα ανοιχτό κάλεσμα στον ξένο επισκέπτη να γνωρίσει με ασφάλεια τον ελληνικό τρόπο ζωής, να γευτεί τοπικά προϊόντα και στις διακοπές του στην Ελλάδα να νιώσει ντόπιος.


https://youtu.be/rKLpXOUK_Nw

Το μήνυμα είναι σαφές. Αύξηση της ζήτησης για εξειδικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και εναλλακτικό τουρισμό. Ελλάδα 365 μέρες τον χρόνο, καθώς όλα όσα διαθέτει η Ελλάδα δεν έχουν χρόνο και συγκεκριμένη εποχή. 13 διαφορετικά local brands, 13 διαφορετικά πρόσωπα, 13 Περιφέρειες. Επιλεγούμε Ελλάδα. Ό,τι θέλεις είναι στην Ελλάδα», τόνισε η κ. Γκερέκου.

Με πληροφορίες από το Patrisnews

Δείτε επίσης