Ελλάδα

Κρήτη: Σχεδόν 1εκ. ευρώ ήταν τα χρήματα που κλάπηκαν από το χρηματοκιβώτιο της Ρωσίδας

Η 55χρονη είχε να έρθει στο σπίτι της από τον Φεβρουάριο του 2020, παρά το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο της κατοικίας της στην Κρήτη υπήρχαν τόσα χρήματα

Κρήτη-Ρωσίδα-1εκ.ευρώ-Χρηματοκιβώτιο

Η 55χρονη Ρωσίδα που διαμένει σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην Κρήτη καταγγέλλει πως τα χρήματα που έκαναν «φτερά» από το χρηματοκιβώτιό της πλησιάζουν το 1εκ. ευρώ.

Πιθανότατα η λύση στην συγκεκριμένης υπόθεσης κλπής να είναι το εφεδρικό κλειδί που είχε αφήσει η 55χρονη εξωτερικά της οικείας της κρυμμένο, για να υπάρχει σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, την ύπαρξη του κλειδιού γνώριζαν μόλις ένας με δύο άνθρωποι, οι οποίοι αναπόφευκτα θα κληθούν από τις Αρχές να καταθέσουν μήπως και διαφωτίσουν την έρευνα.

Η υπόθεση διερευνάται με προσοχή, αν και οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν κάποιες πρώτες απαντήσεις γύρω από την καταγγελλόμενη κλοπή.

Μεγάλη έκπληξη στους αστυνομικούς προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι η γυναίκα απ’ τη Ρωσία είχε να έρθει στο σπίτι της από τον Φεβρουάριο του 2020, παρά το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο της κατοικίας της στην Κρήτη υπήρχαν τόσα χρήματα.

Δείτε επίσης