Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Δεν ζητά πλέον να επιστρέψει η αστυνομική συνοδεία

Ο γνωστός παρουσιαστής, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, παραιτήθηκε από το ένδικό μέσο, το οποίο είχε καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο

fourthiotis

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν ζητά να του επιστραφεί η αστυνομική συνοδεία.

Ο παρουσιαστής παραιτήθηκε σήμερα από την αίτησή του με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η πράξη του αρχηγού της ΕΛΑΣ που μείωσε τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία του είχαν διατεθεί για την προστασία του, πριν προφυλακιστεί, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Με την προσβαλλόμενη από 31.3.2021 πράξη του αρχηγού της ΕΛΑΣ έπαυσε η προσωπική φρούρηση του Μένιου Φουρθιώτη (4 αστυνομικοί, συνοδευτική μοτοσικλέτα με αστυνομικό και υπηρεσιακό αυτοκίνητο) και η φρούρηση της κατοικίας του, ενώ παρέμεινε η φρούρηση των χώρων εργασίας του.

Η αίτηση είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί σήμερα στο Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Παρ όλα αυτά, ο γνωστός παρουσιαστής, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, παραιτήθηκε από το ένδικό μέσο, το οποίο είχε καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

O Μένιος Φουρθιώτης έχει κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα από τις 10 Απριλίου. Ο παρουσιαστής, απολογούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα που αφορούν στις επιθέσεις στο σπίτι του, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Δείτε επίσης