Ελλάδα

Πετράλωνα: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 35χρονος - Αρνήθηκε τον βιασμό στους αστυνομικούς

Ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης κοπέλας και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποφυλακίστηκε

Πετράλωνα-35χρονος-βιασμός

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 35χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας, μέσα στο σπίτι του στα Πετράλωνα.

Μαζί του και ο συνεργός που φέρεται να τον υπέθαλπε. Και οι δύο φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και τους συνόδευε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μετά τον εισαγγελέα θα μεταφερθούν και οι δύο στον ανακριτή.

Ο 35χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/06) και αρνείται τα πάντα. Αρχικά δεν μιλούσε και δεν συνεργαζόταν με τους αστυνομικούς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23-06) και πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατέθεσε πως δεν τη βίασε και εξαφανίστηκε γιατί φοβόταν την αστυνομία.

«Εγώ την πήρα στο διαμέρισμα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό. Δεν τη βίασα ποτέ. Όταν εκείνη φώναξε βοήθεια, εγώ της ζήτησα να ηρεμήσει. Μόλις έφυγε εκείνη από το σπίτι, έφυγα και εγώ αμέσως. Φοβόμουν την Αστυνομία και για αυτό το λόγο εξαφανίστηκα», φέρεται να είπε.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ μάλιστα ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης κοπέλας και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

Δείτε επίσης