Ελλάδα

Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: Έχω ολόκληρο διάλογο στα χέρια μου για το ταξίδι στα Χανιά

«Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

glika_nera

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κλήθηκε να μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ αναφέρθηκε σε ένα ύποπτο ταξίδι στην Κρήτη από το ζευγάρι για να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα και αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει στο κινητό του ολόκληρο διάλογο.


«Ισχύει αυτό! Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Καρολάιν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο το ενός εκ των δύο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.


https://www.youtube.com/embed/GBJdrjQVS94

«Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορωνοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δείτε επίσης